Szabályzat - Túlélők - 9172 KT

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 Preambulum

A Túlélők Közös Tudat azért jött létre, hogy a Tagok újrá átélhessék a Túlélők Földje eredeti játékélményét és a KT ehhez a játékstílushoz egybegyűjtse a hasonló érdeklődésű játékosokat. Felmerülhet a kérdés, hogy minek kellenek ehhez szabályok, illetve kellenek-e egyáltalán szabályok. Igen, kellenek. Mint ahogy az optimalizáló játékosok is komolyan veszik a saját céljaikat és azok elérésért mindent megtesznek, úgy mi is komolyan vesszük a saját alapelveinket és elvárjuk Tagjainktól, hogy ezek szellemében játszanak a KT-ban. Nem ítélkezünk és nem gondoljuk, hogy bármelyik játékstílus jobb, többet ér, vagy követendőbb mint bármelyik másik. Ennek szellemében nem kérdezzük senkitől, hogy milyen más KT-ban van még karaktere és azokkal hogyan játszik. Lehetsz más KT-ban rabszolgázó, optimalizáló, számolgató játékos.
Ez mindaddig itt senkit nem zavar, amíg ezeket félre tudod tenni és képes vagy elfogadni, hogy ez itt egy másik világ. Gyere bárhonnan, legyenek bármely más Közös Tudatban bármilyen karaktereid, lehetsz bárhol máshol atomtápos... Itt be kell tartanod a szabályainkat és egy kőkéssel kezdve kell megmutatnod magadnak, hogy mennyire vagy kemény.

MXTU infó: a KT-ban az MXTU 90-ig növelhető.

Alapelvek

A Túlélők önmagukban kalandoznak és egyedül boldogulnak. Maguk szerzik meg az élelmüket, maguk készítik fegyvereiket és páncéljaikat. Maguk szerzik meg vagyonukat és önerőből, külső segítség nélkül jutnak át egyik területről a másikra. A Túlélők nem kérnek mástól segítséget, nem rohannak végig a játékon azzal a céllal a szemük előtt, hogy minél több lemaradással érjenek a játék éppen aktuálisan legtáposabb, vagy legújabb területére. Nem akarnak X+1%-al jobbak lenni másoknál. (Pont leszarják, hogy mások mit és hogyan csinálnak...) A Túlélők csak önmagukkal versenyeznek és saját határaikat akarják feszegetni, saját korlátaikat akarják ledönteni.
A legfontosabb alapelv, hogy a Túlélő karaktereket irányító játékosok a KT-ban lépő karakterükkel a játékot végig játékként kezelve, stresszmentesen játszanak.

A Túlélők #9172 Közös Tudat Szabályzata

A Túlélők KT saját szabályzatát szigorúan a Közös Tudat belügyének tekinti. A szabályzatot a mindenkori tagság hagyja jóvá. Változtatási javaslattal bárki élhet, ezeket a KT alapelveit és célkitűzését figyelembe véve megvitatjuk és közösen döntünk.A KT vezetőnek vétó joga van, amennyiben egy változtatási javaslat KT alapelveivel szembe megy, vagy azokkal összeegyeztethetetlen.NEM KURVULUNK.

A Túlélők KT aktuális szabályzata letölthető innen.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz